производствена база на Новема принт

Печатница Новема Принт

произвежда висококачествени продукти – еднослойни и многослойни, от полипропилен, полиетилен, полиестер, хартия, бариерни фолиа.

Печатницата разполага с осем цветна флексопечатна машина, с централен цилиндър, ширина 1100мм, линеатура до 60 lpi/cm. Машината е снабдена с компютърно управление и видео контрол на производствения процес.

За производството на многослойни опаковки е инсталирана ламинираща машина на фирма „Сома Инженеринг“, която работи с безсолвентни лепила. С тази машина фирмата отговоря на Европейските и български стандарти за производство на екологично чисти продукти. Машината е придобита със спечелен проект по Оперативна програма „Развитие на конкурентноспособността на българската икономика 2007-2013г. Напълно автоматизирана.

 

За довършителните дейности печатница „Новема Принт“ разполага с две машини за надлъжно нарязване , две машини за конфекциониране на полиетиленови и хартиени пликове.

С този машинен парк се предлага завършен технологичен цикъл на производство, с което се отговаря напълно на изискванията на клиентите. Машините са нови, с високо качество, бързооборотни, което дава възможност за изпълняване на поръчки в оптимални за клиента срокове.

Предлага се изработка на дизайн и предпечатна подготовка. Фирмата произвежда опаковки за хранително-вкусовата промишленост. Изпълняват се всички желания на фирмите относно вида на материала и качество на изображението. Опаковките са съобразени с техническите параметри на всеки вид пакетираща машина.